Λίγα λόγια για την "Novitas" ΤΕΧΝΙΚΗ 

  Η "Novitas" ΤΕΧΝΙΚΗ είναι μια εξειδικευμένη Ελληνική  Τεχνική Εταιρεία στον τομέα μελέτης και κατασκευής Βιομηχανικού Εξοπλισμού και Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.


  Από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα συνέχισε να αναπτύσσεται, παρακολουθεί τις εξελίξεις και προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της εποχής.

  Σκοπός της εταιρίας είναι η ανάληψη τεχνικών έργων “με το κλειδί στο χέρι” προσφέροντας σε κάθε πελάτη την καλύτερη εφικτή και οικονομική  λύση.


  Οι κύριοι τομείς δραστηριοποίησης μας είναι :
  • Κατασκευή Μεταλλικών Κτιρίων
  • Ενεργειακά & ΑΠΕ
  • Ηλεκτρομηχανολογικά Έργα
  • Οικοδομικά Έργα (σε Μεταλλικές Κατασκευές)
  • Containers Box - Οικίσκοι
  • Συντηρήση Κτιρίων - Εγκαταστάσεων
   

  logo_construction_final

  turn key logo 2

  Η "Novitas" ΤΕΧΝΙΚΗ αποτελείται από πλήθος μηχανικών με πολυετή εμπειρία και κατασκευαστική τεχνογνωσία, αναπτύσοντας πρωτοποριακές λύσεις και προσφέροντας τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών της.

  Η δραστηριότητα μας ξεκίνησε από τον τομέα των μεταλλικών κατασκευών (κτηριακές εγκαταστάσεις παντός τύπου), επεκτάθηκε στην μελέτη και την κατασκευή δυναμικών μηχανών και συνεχίζει με την κατασκευή ενεργειακών συστημάτων.

  Έχοντας ως στόχο την ικανοποίηση των πελατών μας, η εταιρία μας δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον σχεδιασμό, τον προγραμματισμό και τη συνέπεια ως προς το χρονοδιάγραμμα εργασιών.

  Η εταιρία εξιδικεύεται σε παντός είδους μεταλλικές κατασκευές (μεταλλικά κτίρια κ.α.), σε Α.Π.Ε. και στο σχεδιασμό και την κατασκευή βιομηχανικού εξοπλισμού.

  Η φιλοσοφία μας για παράδοση έργων με το "κλειδί στο χέρι" (turn key projects), μας οδηγεί στην ανάληψη του από τον τεχνοοικονομικό φάκελο επένδυσης και την έκδοση των απαιτούμενων από τη νομοθεσία αδειοδοτήσεων, μέχρι την κατασκευή - ανέγερση και παράδοση αυτού στον πελάτη με τη γραπτή εγγύηση που προσφέρουμε σε κάθε έργο.

  Σε κάθε έργο παραβρίσκεται μόνιμα επιβλέπων μηχανικός σε διαρκή επικοινωνία με την έδρα της εταιρίας.

  Η ομάδα υποστήριξης πελατών μετά την αποπεράτωση (after sales service) βρίσκεται στο πλευρό των πελατών διαρκώς και πραγματοποιεί περιοδικές επισκέψεις στην έδρα αυτών.

  Για την κατασκευή ποιοτικών προϊόντων χρησιμοποιούμε σύγχρονα μηχανήματα επεξεργασίας Μετάλλων (CNC machines).

  Όλα τα απαραίτητα υλικά κατασκευών συνοδεύονται απο πιστοποιητικά ποιότητας υλικού κατα EN 10204 3.1.

  Η εταιρία μας είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 9001:2008 και εφαρμόζει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που ορίζει το πρότυπο.

  Ο στόχος της "Novitas" ΤΕΧΝΙΚΗ ήταν πάντα να δημιουργήσει μια διευκόλυνση που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των πελατών της από την άποψη της κατασκευής και ασφάλειας, όπως επίσης σε σχέση με τη διαχείριση και την αυτοματοποίηση.


  Για το λόγο αυτό η ερευνά και  η εξέλιξη γίνονται συνώνυμα με το όνομά μας…


  logo_construction_final

   

  © Your Company. All Rights Reserved.

  Please publish modules in offcanvas position.

  Free Joomla templates by L.THEME